maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kesä näkyy tuliaisissa

Huumaannuin selvästi lomallani Espanjan helteestä. Niin kesäisiä ovat nimittäin matkaostokseni.

Ihana korikassi nahkasomisteilla houkuttaa rannalle. Tai kuten ystäväni laukkua kuvailivat: täydellinen kun ajat pyörällä hakemaan torilta porkkanoita, joissa on se vihreä naatti kiinni. Tällainen mielikuva ystävilläni ilmeisesti minun tekemisistäni on - että haen torilta pelkkiä porkkanoita, jotka asettelen kauniisti tuollaiseen korikassiin (ja onhan se osittain tottakin).
Espadrilloksia, eli narupohjaisia kangaskenkiä on Espanja väärällään. Löytyi hauska kauppa, jossa oli kaikkia mahdollisia kuoseja espadrilloksia. Seilorihenkiset raitakengät viehättivät minua, joten hankin ne kesätossuiksi. Nämäkin sopivat sille porkkananhakureissulle, eikös totta?


Olen haaveillut Byredon hajuvedestä pitkän aikaa, mutta niitä kun ei ihan joka parfumeriasta osteta (kyseessä on siis varsin eksklusivinen tuoksumerkki, jonka tuoksuja myydään vain harvoissa paikoissa). Sitgesissä oli yksi parfymeria, josta merkin tuoksuja löytyi. Valitsin pitkän nuuhkimisen jälkeen tuoksun Blanche (joka on kevyt ja klassinen tuoksu, johon ehkä nimi "valkoinen" viittaakin). Pitkään harkitsin Blanchen ja Black Saffronin välillä päätyen kuitenkin ensiksi mainittuun. Tämä on niin yleellinen hajuvesi, että aamulla tätä päälleen suihkauttaessa tulee suorastaan yleellinen olo.


Sitges oli täynnä boheemeja pikkuputiikkeja, jotka notkuivat kesäisiä ranta-asuja ja erilaisia helyjä. Näin kesäiset rantahelyt lähtivät minun mukaani - olen innostunut viime vuosina rannekoruista. Nämä kyseiset tuskin talvisena päivänä olisivat houkutelleet, mutta helteessä ruskettunutta ihoa vasten mallatessa olivat niin kivat, että ostin. Lisämausteen näihin helyihin tekevät sen, että ovat made in Sitges.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti