sunnuntai 25. elokuuta 2013

Krääsää?

En tykkää krääsästä. Kaikki sellainen epämääräinen made in China -tyyppinen pikkuturhake aiheuttaa minussa inhoallergiaa. Ihan kuin maailmassa ei olisi roskaa jo riittävästi, etteikö sitä pitäisi täyttää vielä kaiken maailman "hauskalla" muovitavaralla ja koriste-esinekrääsällä. Ensin tuottaa sitä tavaraa saastuttavissa hikipajoissa ja sitten vielä rahdata sitä tuhansien kilometrien päähän kertakäyttötavaraksi. Kaikenmaailman euron kaupat sun muut Prisman koriste-esinehyllyt kierrän kaukaa.

Tiger - tuo tanskalaisten lahja pikkutavaramarkkinoille aiheutti minussa Suomeen tullessaan vilunväristyksiä. Eikö maailmassa ole jo riittävästi hassunhauskoja kynätelineitä ja vappunaamareita? Tarvitaanko taas yksi kauppa myymään meille kaikkea "pientä ja kivaa"?

Tämä ennen kuin kävin koskaan varsinaisesti kaupassa (ja tämä tapahtui itse asiassa keväisellä Kööpenhaminan reissullani). Tigerista saa nimittäin niiden kynätelineiden ja naamareiden lisäksi myös jotain kivaa, joissa tanskalainen suunnitteluosaaminen paistaa läpi (jälleen kerran).

Nimittäin lautasliinoja! Superkivoja. Ihania värejä ja kivoja kuvioita. Ja halvalla - eurolla paketti! Valinnanvaraa on ja kuositkin taitaa säännöllisin välein vaihdella. Ainakin nyt siellä käydessäni oli erilainen valikoima kuin keväällä.


Ja hei, löytyi sieltä pyöränsatulallekin sateensuojapussi. Meidän talossa kun ei esimerkiksi ole kunnon pyörävarastoa vaan menopelit joutuu oleilemaan suurimman osan ajasta sateiden armolla. Ei oo kivaa sadeyön jälkeen asetella takapuoltaan märälle satulalle. Tähänkin ratkaisun tarjosi Tiger.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti