keskiviikko 21. elokuuta 2013

Working girl in Copenhagen

Käväisin vaihteeksi työasioissa Kööpenhaminassa. On se kyllä kaunis kaupunki. Vai mitä siitä sanotte, että kun lähdin päivän kokoustilasta, niin heti etuovella odotti seuraava näky:


Ravintola Nomakin oli siinä aivan vieressä:


Työläisnaisen matkavarusteet - matalat kengät ja perässä vedettävä matkalaukku:


Jotkut siellä meloivatkin:


Lentokentällä nuupahtaneen matkanaisen virkisti Starbucksin uutuus: limenmakuinen Refresha. Tässä juomassa mainostekstien mukaan ideana oli kahvin kofeiini ilman kahvin makua. Kofeiinit juomaan olikin ujutettu "Green coffee extractin" muodossa. Kaikki kahvipavut ovat kuulemma vihreitä ennen kuin ne paahdetaan. Starbucksin innovaattorit olivat keksineet, että miten pavuista saadaan puristettua kofeiini irti ennen paahtoa ja tätä uutetta voidaan käyttää tällaisissa ei kahvilta maistuvissa juomissa. Ei tuo hassumpi juoma ollut, vaikka kahvista edelleen eniten tykkäänkin. Limen lisäksi kupista löytyi mintun ja kurkun makua. Vähemmän makeaa lopputulosta olisi kylläkin tällainen kirpeysfani juomalta toivonut.


Kotiin tuliaisena lentokentän alesta Elisabeth Ardenin Eight hour creamia (olen voiteesta joskus aiemminkin täällä maininnut, kuuluu luottorepertuaariini) ja pullo portviiniä. Syysillat tulevat ja kesähelteiden jälkeen roseét alkaa täällä vaihtua portviineihin. 

Onnistuin muuten kävelemään Kastrupin kentällä Victoria's secretin myymälän ohi, vaikka heidän ihania vartalovoiteitaan rakastankin. Oli vanhoissa tuubeissa vielä sen verran täytettä, että uutta ei tarvittu.

Ja lopuksi: lämpimästi tervetuloa blogiin kaikki uudet lukijat. Teitä on ilmestynyt tänne viimeaikoina hämmästyttävän paljon. Tuntuu kirjoittajasta tosi kivalta!

PS: Herranenaika, tämä postaushan oli ihan kuin jostain kosmetiikkablogista! Kaksi linkitettyä rasvavinkkiä samassa postauksessa! Ou nou, pikaisesti kurinpalautus ja paluu arkisten reseptien ja kirpparilöytöjen pariin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti