sunnuntai 25. elokuuta 2013

Laatikkopino

Varasin tänään pöydän läheiseltä itsepalvelukirpparilta. En ole pitkään aikaan myynyt tavaraa kirpputorilla, vain lahjoittanut. Olen viime vuosina nimittäin kantanut säännöllisin välein kassi kerrallaan joko hyväntekeväisyyskirppareille lahjoitukseksi tai kierrätyskeskukseen.

Tämä kirpputorijuttu on yksi monista syysprojekteistani. Ajattelin karsia vaihteeksi tavaraa vähän reilummallakin kädellä. Tämä liittyy oikeastaan käynnissä olevaan vähän isompaan pääprojektiin - uuden asunnon metsästykseen. On sitten vähemmän turhaa tavaraa kannettavaksi uuteen unelmaasuntoon, kun sellainen vihdoin joskus löytyy.

Vaikka kirpparin pöytävaraus osuukin tosiaan vasta useamman viikon päähän olen hyödyntänyt tälle päivälle osunnutta puuhastelupuuskaa projektin eteenpäinviemiseksi. Olen sortannut sortannut kaappeja koko päivän. Pesukone on laulanut jo useamman koneellisen verran (koska kirpparille pitää viedä ehdottomasti vain puhdasta tavaraa!) ja olen jo aloittanut hinnoitteluakin. Se kun on suhteellisen hidasta leikkaa-kirjoita-teippaa -puuhaa.

On ihanaa saada kaappeja ja nurkkia tyhjennettyä ja tavaraa kiertoon. Miinuksena tämän päivän lopputuloksena on nyt kasautunut hirveä tavaralaatikkoläjä asunnon nurkassa, jota joudun nyt sietämään silmissäni. Siinä ne kirpparille lähteävät tavarat nyt odottavat monta viikkoa ennen kuin pääsen viemään ne myyntiin. Pienen asunnon ongelmia...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti