Tänään töiden jälkeen uuniin livahti Vadelma-ruusuvesi clafoutis, eli marjapannukakku. Resepti on julkaistu blogissani jo 1.5 vuotta sitten.
On se vaan sitten hyvä resepti - niin simppelit ainekset (löytyvät lähes aina kotoa ja hei ruusuveden voi jättää poiskin), nopea ja helppo tehdä, hyödyntää pakastimen marjavyöryä (terveisin: keväällä iskee aina paniikki, että miten ne kaikki ehtii uuden satokauden alta syömään pois) ja helposti muunneltavissa (esim. mustikkaversio löytyy täältä).
Olen kutsunut sunnuntaiksi ystävät syysbrunssille. Suvi sur le vif -blogi on aivan mieletön inspiraatioaitta, kun miettii aamiaisjuttuja. Sieltä tämäkin resepti on alunperin joskus bongattu. Selailin äsken pitkän tovin Suvin blogia ja hain ideoita brunssimenulle. Todennäköisesti tämä pannukakkukin sunnuntaina pöydästä löytyy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti