tiistai 4. kesäkuuta 2013

Oh Boots

Työmatka Brittien saarille ja meikäläinen unohti sähköpistokkeen adapterin kotiin. Mietin hetken, että mistäs sellaista lähtisi etsimään ja muistin Bootsin - tuon saarivaltion pharmasy-ketjun, josta saa suunnilleen kaikkea maan ja taivaan välillä.

No niin saikin - adapterin ohessa mukaan tarttui mukavaa pikkukräsää. Satuin nimittäin lävähtämään kauppaan juuri hyllyn kohdalta, jossa killui valtava määrä koruja ja hiuspantoja sun muita vähintään -50 % alessa.

Vaikka markalla saa markan tavaran, ja tällaisten krääsäkorujen käyttöikä on varsin lyhyt, niin tingin nyt periaatteestani ostaa harvoin ja hyvälaatuista. Kesävaatteita kotona kaivellessa tuli nimittäin olo, että näyttäviä koruja olisi kiva saada - garderoobini kun sattuu olemaan aika pelkistetty, joten koruilla saa kivaa lisää. Ja olenkin ahkera korujen käyttäjä ja valitsen joka aamu vaatteisiin sopivat korut.

Uudet korut siispä lähtee matkalaukussa kotiin. Ja koska vielä varpaankyntenikin on lähes aina lakatut niin kesäsandaalien kanssa on kiva olla uusia värejäkin. Essien lakat on täällä puolet Stockan hinnoista, joten herkkuvärit niitäkin mukaan. Kyllä nyt kelpaa.

Korut

Vaaleaa turkoosia ja superpunaista löytyköön tänä kesänä kynsistä.

Juhliin sopivia hiuskoristeita ja pantoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti