tiistai 29. tammikuuta 2013

Seafood / Slow food


 Sitä vain tulin sanomaan, että piipahdin Torinossa työmatkalla, ja siellä illallinen näytti mm. tältä.


Miten tuore seafood voikaan olla niin herkullista?

Toisena iltana söin tarjoilijan suosituksesta tällaisen palasen vasikkaa. En tiedä tarkemmin että mitä osaa, kun italian-taitoni ovat vähintäänkin auttavat, eikä tarjoilijakaan oikein puhunut niitä kieliä, joita itse puhun. Mutta jotain halvempaa ruhon osaa tajuttoman pitkään haudutettuna. Juuri sellaista, kuin lihan pitääkin olla.


Torino on muuten yksi maailman slow foodin mekoista. Aikataulu oli töiden takia superkiireinen, että varsinainen kaupunkiin tutustuminen jäi harvinaisen lähelle nollaa, mutta onneksi ruuan valmistajalla ei ollut kiire.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti