sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uuden vuoden aurinkoiset treenitossut

Olen sitkuttanut vanhoilla treenitossuillani jo vähän pidempään. Sen verran pitkään, että toinen kenkä on jo pidemmän aikaa irvistänyt päkiän kohdalta. Uusien hankkiminen on ollut mielessä jo jonkin aikaa.

Joskus isosta jalasta on hyötyä. Yleensä alennusmyynneistä löytyy koon 40 kenkiä hyvinkin, ne 37-38 loppuvat alta aikayksikön, jos nyt ikinä alennusmyynteihin edes päätyvät.

Kävin eilen ystäväni kanssa Stockmannin outletissä, jonne tavallisesti ryntään aina alejen ensimmäisenä päivänä niin jouluna kuin juhannuksenakin penkomaan. - 40 % outlet-hinnoista on vaan niin hyvä ale, että silloin jaksaa jo penkoa ja jonottaa pitkissä jonoissa sovituskoppeihin.

Koska nyt olin Portugalissa alennusmyyntien ensimmäiset viikot, niin parhaat apajat jäivät penkomatta. Löysin kuitenkin outletista uudet jumppakengät, ja olen aivan älyttömän tyytyväinen.


Katsokaas näitä - onko pirteämpiä jumppakenkiä nähtykään?! Aivan tajuttoman kirkkaan oranssi-pinkit (näyttävät kuvassa tosi pinkeiltä, mutta todellisuudessa väri on kyllä oranssimpi), Stella McCartneyn Adidas-mallistosta. 40 eur outletin aleilla.

Testasin heti tänään Zumba - BodyPump -yhdistelmällä. Hyvin toimi. Ihanan kevyet, miljoona kertaa kevyemmät kuin mitkään jumppakenkäni ovat tähän mennessä olleet. Ja jalkoihin vilkaistaessa pitäisi olla melkein aurinkolasit päässä!

2 kommenttia: