keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Rottinkinen kukkapöytä - ensimmäinen Tori-löytöni

Edellisessä postauksessa vilahti olohuoneessani nykyään nököttävä rottinkinen kukkapöytä. Kukkapöytä on ensimmäinen ikinä tekemäni Tori.fi -ostos! Se on ollut kodissani jo alkuvuodesta saakka - minulla oli nimittäin silloin vähän aikaa ystäväni auto lainassa. Katselen aina välillä Torissa ihaillen kaikkea mitä siellä on myynnissä, mutta autottomana sieltä ostaminen on tosi vaikeaa - ostokset kun pohjautuvat siihen, että ne haetaan myyjän kodista.



Tämä kukkapöytä osui silmääni ihan vahingossa ja 20 euron hintalappu oli mielestäni vähintäänkin sopiva - varsinkin kun nyt jylläävä rottinkibuumi on nostanut kaiken rottingin hintaa reilusti ja toisaalta tällaiset kukkapöydät ovat olleet haluttua tavaraa jo pitkään. Olin pohtinut kukkapöydän tuomista kotiini jo jonkin aikaa, sillä viherkasvibuumini on aika lailla jatkunut jo monta vuotta, mutta kodissani ei ole ikkunalautoja. Kasveja onkin ollut vaikea pitää hengissä erityisesti talvisin, koska niille ei ole ollut paikkaa ikkunan ääressä - vaikka asuntoni nyt kaikin puolin kovin valoisa onkin.

Pöytä lymyili Tuusulassa ja koska minulla oli juuri ystäväni auto käytössä, niin ajelin yksi talvi-ilta hakemaan pöytää.

Aivan ihanahan tuo on ja kivasti mahdollistaa viherkasvien valokylvyn ikkunan ääressä. Kasvit ovatkin olleet ihan erityisen hyvinvoivia kun nyt saavat nauttia kesän valosta tuossa paikalla. Aika paljohan noita viherkasveja alkaa olla, mutta ne tuottavat iloa ja hyvää sisäilmaa, niin en yhdestäkään ole valmis luopumaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti