maanantai 1. heinäkuuta 2019

Uusi villamatto 2nd handina

Asuinalueeni kirppisryhmästä voi edelleenkin bongailla hyviä löytöjä, vaikka sen kaupankäynti onkin huippuvuosista hiljentynyt merkittävästi.

Vähän aikaa sitten bongasin myynnissä Annon Pandora -villamaton, jonka myyjä sanoi olevan uudenveroinen. 60 euron hinnalla tartuin tarjoukseen ja viestitin myyjälle ostavani maton. Olin jo pitkään miettinyt vanhan "blogimaton", eli olohuoneessa jo kuutisen vuotta viihtyneen Ikean Stocholm-raitamaton tilalle uutta mattoa. Raitamatto on nimittäin kuumeisesti kaivannut jo pesua ja muutenkin kaipasin uutta ilmettä olkkariin.

Hirveän dramaattista eroa tästä ei saatu aikaiseksi - onhan Pandorakin eräänlainen blogimatto ja väritykseltäänkin mustavalkoinen, niinkuin edeltäjänsäkin. Silti olkkari uudistui minun silmääni aika kivasti.


Täytyy todeta, että Annon matto tuntuu jalan alla paljon laadukkaamalta kuin edeltäjänsä. Matto on sopivasti pehmoinen ja lämpimän tuntuinen. Tuotetietojen mukaan Pandora on käsin kudottu. Ovh. hinnan huidellessa 250 eurossa pidän 60 euron mattoani hyvänä löytönä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti