tiistai 16. heinäkuuta 2013

Frankly my dearin reseptien kesäinventaari

Yksi pääsyy blogini aloittamiselle oli saada paikka missä voin tallentaa ja jakaa reseptejäni. Minulta usein kysyttiin ruokieni teko-ohjeita ja huomasin naputtavani samoja reseptejä uudestaan ja uudestaan. Tämä blogi onkin toiminut kätevästi paikkana johon voin ohjata ihmisiä, ketkä kyselevät minulta ideoita ruuanlaittoon tai jonkun tarjoamani ruuan ohjetta.

Päätin tehdä kesäinventaarion tähän mennessä julkaistuista resepteistä.

Alkupalat ja salaatit
Pääruuat
Leivonta, suolaiset
Jälkiruuat ja leivonta, makeat
Muut

 Oletteko kokeilleet jotain näistä?

4 kommenttia:

  1. Kiitos näistä! Tästä listauksesta ollaan tehty vietnamilaista rapusalaattia (joka on taivaallista!), mutta lisäksi olen kyllä saanut näistä ideoita ruoanlaittoon vaikken sellaisenaan ole reseptiä seurannut.

    Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vietnamilainen rapusalaatti on kyllä aika kestosuosikki täälläkin - se sopii niin moneen!

      Hyvä jos nämä auttaa ideoinnissa. En oo itsekkään ruuanlaitossa mikään pikkutarkka reseptin noudattaja, vaan haen resepteistä kanssa ideatasolla juttuja omaan kokkaukseen. Luen yleensä vain päällisin puolin tekovaiheet ja siitä lähden soveltamaan omaa. Leivonta on sitten toinen juttu, siinä noudatan reseptejä prikulleen.

      Poista
  2. Kivoja reseptejä! Olen kohta lueskellut koko blogisi läpi :) Tähän se kotiäidin "oma aika" menee kun poika päiväunilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah - niin tuttu tilanne mullekin, että välillä joku blogi vetää sisäänsä niin että tulee luettua yhdeltä istumalta koko blogi läpi. :) Kiva myös, että sellainen voi olla myös minun blogini.

      Mukava, että löysit tänne. Tervetuloa!

      Poista