keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Viikonlopun tunnelmia

Viime viikonloppuna oli varsinaista Helsinki turistina -meininkiä.

Ystäväni tulee viettämään viikonloppua tasaisin väliajoin luokseni. Ohjelmaa ei koskaan ole vaikea keksiä, sillä meillä on niin samanlaiset mielenkiinnon kohteet. Meille tärkeä ohjelmanumero on hyvin syöminen - meidän molempien suosikkipuuhia. Varsinkin kun kaveri asuu kaupungissa, joka ei ravintolatarjonnallaan ylpeile.

Perjantai-ilta alkoi A21 Diningissa 7 ruokalajilla.


Lauantaiaamuna nautimme Fazerin brunssin, josta onkin muodostunut meille vakiopaikka näille viikonlopuille.


Välissä shoppailimme ja suuntasimme sitten Hietaniemeen katsomaan Tall ship racesin lähtöseremonioita. Vilkutimme rannasta irtautuneen ruotsalaislaivan iloiselle miehistölle hyvänmatkantoivotukset.


Laivojen jälkeen suuntasimme Kaivarin Kanuunaan ostoksille (minulle löytyi merihenkinen laukku, kesäinen olkihattu ja huivi, kaverille Burberryn jakku). Pysähdyimme istuskelemaan Eiranrantaan. Siellä oli polttarijuhlintoja menossa ja päivänsankareita sytytettiin tuleen.


Eiranrannasta suuntasimme polkupyörinemme Kauppatorille ja hypäsimme Suomenlinnan lauttaan. Saimme ihailla kaunista kesäistä Helsinkiä mereltä.


Suomenlinnassa kolusimme läpi molemmat pääsaaret.



Suomenlinnan kävelyn jälkeen brunssimasut kurnivat tyhjyyttään ja kaipasivat illallista. Suuntasimme Ravintola Juureen. Käynti oli minulle ensimmäinen kyseisessä ravintolassa ja todella positiivinen kokemus. Hyvää ruokaa, mukavan mutkaton tunnelma ja Amaronea laseittain erittäin järkevään hintaan. Alkuruuaksi sapaksia, pääruuaksi luomuhärkää ja jälkiruuaksi kutunjuustojäädykettä. Ah. Juureen menen toistekin.


 Voisiko jokainen viikonloppu olla tällainen? Mahtava lomanaloitus! Kiitos Paula.

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi <3!! Viikonloppu oli mahtava :). Hienoja kuvia ja kivasti oot asetellut! -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon harjoitellut kuvankäsittelyohjelman kollaasitoimintoa...:)

      Poista